Barglobes zijn mooie houten wereldbollen waar je drankglazen en drankflessen in kan bewaren. Vanaf het begin van de whisky wordt de zogenaamde barglobe al gemaakt en is daarom een onderdeel geworden van de chesterfield whisky en bourbon producten die allemaal volgden na de eerste slok whisky die ooit gedronken is. In dit artikel vertel ik over de ode die Barglobe-zaak.nl uitbrengt aan whisky, de whisky drinker en de barglobes die hierbij horen.

De passie van barglobe-zaak.nl

Los van het feit dat een barglobe een prachtig meubelstuk is, zien wij deze webshop ook als ode aan alles wat met whisky en de vormgeving van te maken heeft. Een ware whiskydrinker stalt zijn dure mooie fles niet meer op een saaie drankplank of in een drankkast. Een echte whiskydrinker bewaard zijn whisky in de woonkamer met klaarstaande glazen om heerlijk van zo’n whisky’tje te kunnen genieten aan het eind van de dag. De passie van de drankdrinker is helemaal terug te vinden in onze webshop. Wij proberen doorlopend nieuwe, leuke, mooie en stijlvolle barglobes te verkrijgen om het liefst een dag later aan onze fans te kunnen leveren. De passie van Barglobe-zaak.nl is dan ook om elke whisky fanaat te kunnen voorzien in een barglobe die perfect past bij zijn stijl, inrichting en way of living.

Waar komt de barglobe vandaan?

Wij kijken altijd bij designproducten waar deze van oudsher weg komen. Zo hebben wij voor onze Klok-zaak.nl bijvoorbeeld onze koekoeksklokken weggehaald bij de oorspronkelijke Duitse fabrikant in Beieren en halen wij natuurlijk onze barglobes ook weg uit het land waar deze van oudsher gemaakt worden. De barglobes van Barglobe-zaak.nl zijn allemaal met de hand gemaakt in Italië. Dit is zoals ik al aangaf ook het land waar de barglobe oorspronkelijk vandaan komt.

Wat voor drankhouder past er bij mij?

Een vraag die ons vaak gesteld wordt is wat voor drankhouder past bij mij? Wij hebben namelijk een minicooler website waar je bijvoorbeeld wijnkoelkasten kan bestellen voor je witte wijnen, daarnaast hebben wij ook een wijnrek-zaak.nl die weer geweldige wijnrekken levert aan mensen die hun rode wijn eerbiedig willen tonen en opbergen en tot slot natuurlijk de barglobes die je whisky een perfecte plek in je huiskamer bieden. Is niet nog niet voldoende antwoord op je vraag? Neem dan even een kijkje in één van onze webshops of neem contact op met de klantenservice daar zitten onze echte experts.

    29-01-2016 00:00