De feestdagen komen eraan en sinterklaas is al in ons land. Waarom niet wat extra’s geven zoals een wereldbol voor de liefhebbers. Zo is het een mooi decor stuk voor op de kamer en dan leren de kinderen er ook wat ervan. De wereldbol is niet alleen voor kinderen, zo kan het heel mooi op het bureau staan als een decor stuk. Wereldbollen verschillen in prijs en hoeven niet heel duur te zijn en kunnen makkelijk als iets extra’s worden gegeven.  Hier zijn aanraders die u ook kunt vinden in onze webshop.

Balvi note globe wereldbol

Perfecte globe voor in de studeer kamer en voor reizigers. De wereldbol is niet groot met een diameter van 15 centimeter past die makkelijk op elk bureau of kast. De wereldbol wordt met een markeerstift geleverd die je kan gebruiken om reisbestemmingen te plannen. Ook kan je pronken en laten zien waar je allemaal al bent geweest.

Atmosphere zoo wereldbol met verlichting

Is een kinderglobe met een Nederlandse kaart met daarop ook de leefgebieden van dieren te zien. Leuke kinderwereldbol met verlichting en een diameter van 30 centimeter. Leuk in iedere  kinderkamer en verkrijgbaar in roze en blauw. Landen, steden, gebouwen en leefgebieden van dieren worden weergeven op de Nederlands talige kaart. De wereldbol kan worden gedraaid en vakantiebestemmingen plannen kan natuurlijk ook.

Atmosphere classic wereldbol met verlichting

Een klassieke wereldbol die een nostalgisch gevoel geeft en erg leuk staat op het kantoor van de man in huis. De wereldbol heeft een antiekbruine wereldkaart in het Nederlands, Engels en Frans. De diameter van de wereldbol is 30 centimeter en wordt met verlichting geleverd. De wereldbol kan als sfeerverlichting worden gebruikt en geeft een klassiek of landelijke sfeer.

Wereldbollen zijn leuke decoratiestukken voor op de kinderkamer of in de kantoor ruimte. Er is voor iedereen wel een leuke wereldbol en je kan natuurlijk alle wereldbollen terug vinden in onze webshop.

    25-11-2016 00:00